ホーム > 新着情報 > 「嘉悦―南ミシシッピ大学(USM)同窓会」が東京で開催されました!

2015/05/28

嘉悦大学と南ミシシッピ大学(USM)の協定締結20周年を記念して、5月22日(金)の夜、「第1回同窓会」が東京で行われました。
   新宿で行われた祝賀会には、9名の同窓生、嘉悦大学在学生と教員、そして来日中のUSMの11名の学生と2名の教員も参加!同窓生9名は、1996年~2012年の間のそれぞれ異なる時期に、嘉悦大学の海外研修プログラムとして参加された方や、USMのビジネススクールを正規留学し卒業した方々です。「こうして集い、昔の思い出を呼び起こし新しい繋がりを持てるのは素晴らしい!」と、皆口々に言っていました。
   皆、次の「第2回同窓会」を楽しみにしているようです!

【英訳】
Kaetsu-USM Alumni meeting held in Tokyo
To celebrate 20 years of collaboration between the two institutions, on the evening of Friday 22nd May, the very first Kaetsu-USM Alumni meeting was held in Tokyo.
A group of 11 students and 2 faculty visiting from USM joined Kaetsu faculty, students and 9 graduates for a celebration in Shinjuku. The Kaetsu graduates had attended USM for various periods of time between 1996 and 2012. Some had studied English as part of the Kaetsu University Study Abroad Programme, others had graduated from the USM College of Business . All said how great it was to relive old memories and a make a network of new friends.
We are all looking forward to the next meeting!

IMG_2900 IMG_2907 IMG_2908